Boka nu
4 for 3 with Spa Hotel Riverton Göteborg

Höstlov i Göteborg

Upptäck hösten i Göteborg

Nu byter Göteborg skrud och går från grön till orange. Den krispiga luften och de färgglada löven förvandlar staden till en än mer förtrollande plats, och det finns mängder med saker att upptäcka under en höstlovet i Göteborg oavsett väderlek. Trädgårdsföreningen och Slottsskogen är särskilt vackra platser att besöka under denna tid, där man kan njuta av den färgsprakande naturen mitt i staden.

När temperaturen sjunker, blir kaféerna och restaurangerna i Göteborg särskilt inbjudande. Många erbjuder mysiga hörn där man kan värma sig med en kopp kaffe eller te, kanske med en kanelbulle till, medan man tittar ut på regndropparna som faller utanför. Hösten är också den perfekta tiden för att utforska stadens kulturutbud, från konstutställningar till konserter och teaterföreställningar.

Halloween på Liseberg är en populär upplevelse för både stora och små, med skrämmande attraktioner och stämningsfull belysning. Under Halloween är ingenting som vanligt i Lisebergsparken. En storm har blåst in bråte och märkligheter – och ren skräck. Skriken från berg- och dalbanorna blandas med andra sorters skrik och i parkens dunkla delar kan du ha otur nog att hamna öga mot öga med inte ett dugg roliga clowner, avgrundsgrymma demoner och andra vidriga varelser. Och ännu värre blir det när det blir mörkt. Perfekt höstlovsaktivitet för dig som vågar!
 

Höstlovserbjudanden

4 for 3 with Spa

Boka vårt erbjudande 4 for 3 with Spa och få ut mer av din vistelse hos oss på Hotel Riverton i centrala Göteborg. Boka 4 sammanhängande nätter och få en natt gratis samt gratis entré till Serenity Spa (värde 395 SEK per person) under höstlovet, vecka 44. 

Höstlovet närmar sig och vad passar sig bättre än några härliga nätter på hotell och avkoppling i Serenity Spa? Njut av Serenity Spa, slappna av i vår uppvärmda inomhuspool i Göteborg, njut av våra upplevelseduschar och bastur, eller varva ner i din egen takt i vår Spa Lounge. Sov sedan ut i sköna DUX sängar med fluffiga täcken och kuddar från Norsk Dun och vakna sen upp till en hotellfrukost med extra allt innan du utforskar Göteborg. 

Inkluderar: Övernattning i valfri rumskategori, entré till Serenity Spa & Gym, välkomstdrink i The Livingroom och hotellfrukost. 


Members autumn deal 15%

Vi är glada över att erbjuda alla våra medlemmar 15% rabatt på valfri rumskategori under utvalda datum under höstlovet med vårt ebjudande members autumn deal. Vi garanterar alltid bästa pris när du bokar direkt med oss. 

Sov ut i sköna DUX-sängar med fluffiga täcken och kuddar från Norsk Dun, samt sängkläder i 100% Egyptisk bomull. Vakna sedan upp till en hotellfrukost med extra allt innan du tar dig an dagens utmaningar. 

Inkluderar: Övernattning i valfri rumskategori, entré till Serenity Gym, välkomstdrink i The Livingroom och hotellfrukost.