Boka nu
Nyår på Hotel Riverton Göteborg

Nyårsfirande i Göteborg

Bästa hotellet för nyårsfirande i Göteborg

Hjärtligt välkomna att fira nyår i Göteborg hos oss på Hotel Riverton! Letar du efter ett oförglömligt nyårsfirande? Hos oss kan du skåla in det nya året till tonerna av härlig musik från vår DJ, njuta av utsökta cocktails eller kall, bubblande champagne, allt medan du tar in den fantastiska utsikten över Göteborg från vårt hotell.

På årets sista dag erbjuder vi även en nyårsinspirerad matiné eller middag i våra populära restauranger, där du kan blicka ut över hamnen och en himmel fylld av fyrverkerier. Oavsett om du söker en livlig fest eller en mer avslappnad vistelse, har vi något för alla. Våra rum och paket är utformade för att ge dig det perfekta avslutet på året, med en bekväm och lyxig upplevelse på ett av Göteborgs finaste hotell.

Fira in det nya året med stil och komfort hos Hotel Riverton, och börja 2024 på bästa möjliga sätt!

Nyårspaket med övernattning
 

New Year's Eve View

Boka vårt nyårspaket New Year's Eve View och fira in det nya året med oss. Vår köksmästare Christoffer Andersson har tillsammans med sitt duktiga team komponerat ihop en ljuvlig supémeny och kommer ta med er på en högklssig kulinarisk upplevelse i vackra miljöer den 31a december. Börja kvällen med en trevlig välkomstcocktail, följt av en 5-rätters middag med tillhörande vinpaket i View Skybar & Restaurant på våning 12. Skåla in det nya året med ett glas Champagne medan du njuter av den spektakulära utsikten och fyrverkerier över Göteborgs hamn vid tolvslaget. Övernatta i ett av våra mysiga rum, sov ut i sköna DUX sängar med fluffiga täcken och kuddar från Norsk Dun och börja 2025 med en av Sveriges bästa hotellfrukostar.

Inkluderar:
Övernattning i valfri rumskategori, välkomstcocktail, 5-rätters supé med tillhörande vinpaket, ett glas Champagne vid 12-slaget, hotellfrukost och entré till Serenity Gym. 
Uppgradera till en flaska Ruinart Brut Champagne istället för två glas för 900 SEK.

New Year's Eve ONE

Boka vårt nyårspaket New Year's Eve ONE och fira in det nya året med oss. Vår köksmästare Andreas Rolk har tillsammans med sitt duktiga team komponerat ihop en ljuvlig meny och kommer ta med er på en högklssig kulinarisk upplevelse i vackra miljöer den 31a december. Börja kvällen med en trevlig välkomstcocktail, följt av en 4-rätters middag med tillhörande vinpaket i Restaurant ONE på våning 1. Skåla in det nya året med ett glas Champagne medan du njuter av den spektakulära utsikten och fyrverkerier över Göteborgs hamn vid tolvslaget. Övernatta i ett av våra mysiga rum, sov ut i sköna DUX sängar med fluffiga täcken och kuddar från Norsk Dun och börja 2025 med en av Sveriges bästa hotellfrukostar.

Inkluderar:
Övernattning i valfri rumskategori, välkomstcocktail, 4-rätters middag med tillhörande vinpaket, ett glas Champagne vid 12-slaget, hotellfrukost och entré till Serenity Gym. 
Uppgradera till en flaska Ruinart Brut Champagne istället för två glas för 900 SEK.
 

Nyårsmatiné i View Skybar & Restaurant eller Restaurant ONE

Fira slutet av 2024 med utsikten över eftermiddagens fyrverkerier!

På nyårsafton serverar vi en härlig nyårslunch i båda våra restauranger. Njut av en utsökt 4-rätters matiné med dina nära och kära i vår inredda Restaurang ONE på första våningen eller i View Skybar & Restaurant på våning 12. Vi bjuder på en stämningsfull eftermiddag med god mat och dryck, följt av det traditionella GP-fyrverkerierierna över vattnet kl 17.00. Våra två duktiga kockar Andreas Rolk och Christoffer Andersson har satt ihop en härlig matinémeny och tar dig med sina team på en högklassig kulinarisk upplevelse i vackra omgivningar.

I View Skybar & Rastaurant, på 12:e våningen, får du en fantastisk utsikt över Göteborgs hamn. Njut av en utsökt matiné med dina nära och kära till en glittrande utsikt över hamnen från restaurangens panoramafönster följt av fyrverkerier över vattnet. Eller fira med goda vänner eller familj i vår nyrenoverade Restaurang ONE på plan 1. Här möts du av en inbjudande atmosfär och en tidlös elegans som skapar en härlig och lyxig känsla. Interiören har en rad elegant design med fokus på tidlösa detaljer.


Nyår i View Skybar

Letar du efter ett extra speciellt nyårsfirande? Skåla in det nya året med skön musik från vår DJ, utsökta cocktails eller kall bubblig champagne, och ta in den vackra utsikten över Göteborgs skyline och hamninlopp från View Skybar!

Möts upp efter er middag hos oss för att umgås och fira! Här kommer ni att njuta av goda viner och champagner, eller spännande cocktails från våra begåvade bartendrar medan ni tar in den stämningsfulla atmosfären i denna vackra bar, till en gudomlig utsikt med fyrverkerier som förgyller himmlen vid tolvslaget. En DJ kommer att spela skön musik i baren kvällen till ära, för att skapa en härlig och stämningfull start på det nya året.

För att besöka skybaren på nyårsafton tar vi både bordsbokningar för drinkbord och drop-in, men i mån av plats. För att undvika besvikelse med att skybaren är full vid ankomst så rekommenderar vi att du bokar ett drinkbord i god tid eller att du anländer tidigare än 22:30.