Boka nu
Konferens i Göteborg Hotel Riverton

Boka höstens konferens i Göteborg

Boka höstens konferens hos oss

Hösten är på ingång och det är hög tid för att boka in höstens möten! Med vårt engagemang för hög kvalitet och förstklassig service är vi det självklara valet för ditt nästa möte, frukostseminarium eller event i Göteborg.

Vi erbjuder 16 flexibla konferensrum, inklusive fyra mindre grupprum och en imponerande större lokal som tillsammans med vår eventrestaurang kan ta emot upp till 400 deltagare. Bland dessa finns två exceptionella lokaler med en fast konfiguration  – The Boardroom och The Business Suite. The Boardroom är stilfullt utrustad med bekväma stolar och ett specialdesignat bord med en matt yta, perfekt för att minimera reflektioner vid videokonferenser. Denna lokal, med plats för 2–10 deltagare, ger en exklusiv styrelserumskänsla.

På Hotel Riverton prioriterar vi personlig service, vilket innebär att du alltid har en dedikerad kontaktperson som följer dig genom hela processen – från förfrågan och planering till genomförande och uppföljning. Våra erfarna konferenstekniker tar hand om allt det tekniska, så att du kan fokusera på dagens innehåll. Vi strävar efter att göra varje konferens till en lyckad och minnesvärd upplevelse.

Mötesplatsen vid vattnet

Vår största lokal, Kongressen, erbjuder den perfekta miljön för storslagna föreläsningar, imponerande utställningar och välorganiserade mässor. I direkt anslutning till lokalen hittar du en av våra restauranger, som är idealisk för mingel, festliga tillställningar, middagar eller som utställningsyta.

Kongressen är en flexibel lokal som kan delas upp med en vikvägg, vilket ger möjligheten att skapa separata områden för olika ändamål. Utrustad med en imponerande 22 kvadratmeter stor scen, hörslinga, avancerat ljud- och ljussystem, takmonterad projektor och ett högkvalitativt PA-system, är lokalen redo att möta de högsta tekniska kraven. Om det behövs, kan vi också tillhandahålla ytterligare teknisk utrustning för att anpassa lokalen exakt efter dina behov.

Utöver teknik erbjuder vi också skräddarsydda paket för att uppfylla dina specifika önskemål, oavsett om du planerar en intim middag, ett företagsevenemang, en minnesvärd födelsedagsfest eller en magisk bröllopsceremoni. Kontakta oss så hjälper vi dig att planera och genomföra ett framgångsrikt event, från början till slut. Vi är hängivna till att göra varje tillfälle minnesvärt och anpassat efter dina visioner och behov. 

Konferens med mycket smak

Kaffepauser är ofta de ögonblick då idéer föds och nya kontakter knyts. Att delta i en konferens är inte bara en möjlighet att nätverka och ta del av ny kunskap; det är också en chans att njuta av utsökta måltider och avkopplande fikastunder. Under konferenser blir lunch och fika mer än bara måltider; de blir sociala höjdpunkter som främjar gemenskap och ger energigivande pauser.

Vi förstår vikten av att maten vi serverar bidrar till en förstklassig konferensupplevelse. Därför erbjuder vi en välsmakande och näringsrik konferenslunch med säsongsbetonade råvaror av högsta kvalitet. Vi strävar efter att använda lokala och ekologiska ingredienser när det är möjligt, vilket gör att vår meny anpassas efter säsong och tillgång för att alltid kunna erbjuda det bästa från varje tid på året. Vår närhet till havet reflekteras i menyn, med fokus på färsk fisk och skaldjur från västkusten. Vi serverar fisk till lunch tre dagar i veckan och använder gärna skaldjur för att ge en extra touch till våra rätter.

Privata middagar och fester

Vårt erfarna och dedikerade team tar hand om varje detalj, så att du kan luta dig tillbaka och koppla av, trygg i vetskapen om att du är i utmärkta händer. Restaurant ONE, som kan abonneras, erbjuder en av Göteborgs mest inbjudande atmosfärer med en tidlös elegans som förhöjer både stämning och gemenskap. Med sina panoramafönster från golv till tak ger restaurangen en fantastisk utsikt över älven, en idealisk plats att njuta av middag eller fest.

Restaurangen har en privat bar, Dandy Bar, och möjligheten att öppna upp väggen mot Kongressen, vilket gör det möjligt att förvandla hela första våningen till en exklusiv festvåning för upp till 400 personer.

Den kulinariska upplevelsen är central för alla våra evenemang. Vårt skickliga köksteam skapar omsorgsfullt säsongsbetonade menyer för större sällskap, med tillhörande vinrekommendationer från vår sommelier. Våra skickliga bartendrar i Dandy Bar ser till att festen fortsätter med spännande drinkar, medan ett band eller en DJ spelar på den 22 kvadratmeter stora scenen.

Om du letar efter en mer intim plats för ett mindre event, en företagskickoff eller ett lyxigt cocktailparty, välkomnar vi dig till vår eleganta lokal på bottenvåningen, med plats för upp till 70 gäster. Med dubbla dörrar som leder ut till en privat terrass är denna lokal den perfekta platsen för ditt nästa vår- eller sommarevenemang.