Boka nu
Weekend offer Hotel Riverton Göteborg

Höstweekend i Göteborg

Boka hotell i Göteborg

Nu byter Göteborg skrud och går från grön till orange. Den krispiga luften och de färgglada löven förvandlar staden till en än mer förtrollande plats, och det finns mängder med saker att upptäcka under en weekend i Göteborg oavsett väderlek. Trädgårdsföreningen och Slottsskogen är särskilt vackra platser att besöka under denna tid, där man kan njuta av den färgsprakande naturen mitt i staden.

När temperaturen sjunker, blir kaféerna och restaurangerna i Göteborg särskilt inbjudande. Många erbjuder mysiga hörn där man kan värma sig med en kopp kaffe eller te, kanske med en kanelbulle till, medan man tittar ut på regndropparna som faller utanför. Hösten är också den perfekta tiden för att utforska stadens kulturutbud, från konstutställningar till konserter och teaterföreställningar.

Sov ut i sköna DUX-sängar med fluffiga täcken och kuddar från Norsk Dun, samt sängkläder i 100% Egyptisk bomull. Vakna sedan upp till en hotellfrukost med extra allt innan du tar dig an dagens utmaningar. 

Autumn Members Deal

Vi erbjuder alla våra medlemmar 15% rabatt på utvalda datum under hösten. Erbjudandet inkluderar övernattning i valfri rumskategori, välkomstdrink i The Livingroom, Entré till Serenity Gym och hotellfrukost. 

Weekend Offer

Med vårt helgerbjudande får du 20% rabatt när du bokar 2 sammanhängande nätter. Erbjudandet inkluderar övernattning i valfri rumskategori, välkomstdrink i The Livingroom, Entré till Serenity Gym och hotellfrukost. 

4 for 3 with Spa

Boka 4 sammanhängande nätter och få en natt gratis samt gratis entré till Serenity Spa under höstlovet. Njut av Serenity Spa, slappna av i vår uppvärmda inomhuspool i Göteborg, njut av våra upplevelseduschar och bastur, eller varva ner i din egen takt i vår Spa Lounge. Erbjudandet inkluderar övernattning i valfri rumskategori, välkomstdrink i The Livingroom, Entré till Serenity Spa & Gym och hotellfrukost. 

Fika i Haga

Inom några minuter från hotellet kan du promenera till stadsdelen Haga. Haga är en av Göteborgs äldsta och mest charmiga stadsdelar, känd för sina pittoreska kullerstensgator, vackra trähus och den unika atmosfären som gör området till ett måste för både besökare och lokalbor. Belägen strax väster om stadens centrum, erbjuder Haga en lugn och inbjudande miljö som skiljer sig från den moderna stadskärnan.

Haga är också känt för sina kaféer, och inget besök är komplett utan att stanna för en fika. Här kan du njuta av klassiska svenska bakverk, som den berömda Hagabullen – en enorm kanelbulle som ofta delas mellan flera personer. Kaféerna längs Haga Nygata, huvudgatan genom området, erbjuder mysiga inomhusmiljöer, perfekt för en mysig höstfika när regnet öser ner. 

Slottsskogen och Trädgårdsföreningen

Slottsskogen är särskilt vacker under hösten när löven skiftar färg. Här kan du ta en lugn promenad, besöka den lilla djurparken, eller bara njuta av naturen mitt i staden. 

Besök Trädgårdsföreningen, en vacker botanisk trädgård är en av Europas bäst bevarade 1800-talsträdgårdar. På hösten är den full av färger, och Palmhuset erbjuder en tropisk upplevelse om vädret är ruggigt.

Halloween på Liseberg

Under oktober förvandlas nöjesparken Liseberg till en spöklik plats med skräckhus, pumpor och Halloween-tema. Detta är en spännande upplevelse för både barn och vuxna.

Museum och konstutställningar

Göteborg har ett rikt kulturutbud med flera museer och konstgallerier. Besök Göteborgs konstmuseum, Universeum, eller kanske Maritiman för att lära dig mer om stadens historia och kultur.